Werken bij AutoVendi

administratief medewerker aftersales

Bij AutoVendi verwachten we van onze toekomstige administratief medewerker aftersales veel meer dan alleen een functietitel.

Proactief: Je wacht niet op instructies, maar denkt zelfstandig vooruit en onderneemt actie om doelen te bereiken.

Zorgvuldig: Je werkt zorgvuldig met aandacht voor detail, vermijding van slordigheid en je hebt het vermogen om taken met precisie uit te voeren.

Nauwkeurig: Je vermijdt fouten en zorgt ervoor dat het werk correct wordt uitgevoerd.

Gestructureerd: Je plant taken op een georganiseerde manier, stelt prioriteiten en volgt een systematische aanpak om je doelen te halen.

Klantgerichtheid: Klanttevredenheid staat voorop in alles wat je doet. Je streeft altijd naar uitstekende service en een tevreden glimlach.

Integriteit: Je handelt altijd met eerlijkheid en ethiek, met het belang van het bedrijf en de klanten voorop.

Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in geschrifte als in woord

Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré

Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Automotive branche: Een basisbegrip van auto’s is een pluspunt, maar als je al een natuurlijke klik hebt met de autobranche, is dat helemaal fantastisch. Of je nu al bekend bent met de wereld van auto’s of vastbesloten bent om dit snel op te pikken, jouw affiniteit met de autobranche is voor ons van grote waarde.

Als toekomstige collega bij AutoVendi ben jij de held die soepel de administratie afhandelt en klanten vriendelijk te woord staat. We kunnen niet wachten om jouw talenten te verwelkomen!

Jij kunt voor ons het verschil maken! Een onmisbare rol binnen ons autoverkoopteam. Als administratief medewerker aftersales ondersteun je de aftersalesafdeling door:

  • Aanmelden van nieuwe klanten via telefonische en e-mailcommunicatie.
  • Invoeren van gegevens in computersystemen en overzichten, waarbij grondige controles op volledigheid worden uitgevoerd.
  • Klantinteractie van diverse aard, waarbij je vragen beantwoordt en ondersteuning biedt.
  • Beheren van inkomende (telefoon)gesprekken, inclusief het adequaat afhandelen van vragen, doorverbinden naar de juiste afdelingen en het noteren van actiepunten.
  • Uitvoeren van andere relevante administratieve handelingen die bijdragen aan een efficiënte afhandeling van processen.

Bij AutoVendi geven we je volop ruimte en vrijheid om gewoon jezelf te zijn. Jij bepaalt grotendeels hoe je je werk aanpakt. Binnen de kaders geven we je graag de kans om je talenten te laten zien. We zorgen regelmatig voor training, zodat je kunt groeien in je functie en je ambities kunt waarmaken.

Wij zijn AutoVendi, dé plek als het gaat om bemiddeling in de verkoop van auto’s in Nederland. Als hechte club voelt het bij AutoVendi als een echte familie. We creëren een informele werksfeer waarin je jezelf kunt zijn, met plezier naar je werk komt en de mogelijkheid hebt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Samen zorgen we voor het succes van de organisatie, en die successen vieren we samen. Denk aan feestjes met een live DJ en de leukste vrijmibo’s! We hechten veel waarde aan al onze medewerkers en streven ernaar van iedereen binnen onze organisatie een succes te maken. Wij zijn klaar om in jou te investeren.

Dit krijg je van ons:

Contractmogelijkheden: Stabiliteit of avontuur, we bieden contracten voor bepaalde tijd met uitzicht op vast. Jij kiest!

Lekker salaris: Jouw harde werk verdient waardering, daarom zorgen we voor een lekker salaris: €2.320,- o.b.v. 40 uur.

25 Vakantiedagen: Iedereen heeft tijd nodig om te ontspannen. Daarom krijg je 25 welverdiende vakantiedagen o.b.v. 40 uur.

Verzuimbonus: Gezondheid is rijkdom. Blijf een jaar fit en gezond, en je wordt beloond met een leuke bonus.

Tekenbonus: Als extra motivatie ontvang je een tekenbonus van €1000,-!

Betrouwbaar pensioenfonds: We denken aan jouw toekomst. Daarom bieden we toegang tot een betrouwbaar pensioenfonds.

Doorgroeimogelijkheden: We moedigen groei en ontwikkeling aan. Ontdek mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Verrassende incentives: We houden van verrassingen. Reken regelmatig op inspirerende incentives!

Vakantiegeld en reiskostenvergoeding: Uiteraard krijg je vakantiegeld en een reiskostenvergoeding om het leven aangenamer te maken.


Bij AutoVendi maken we werk leuk, en we zorgen ervoor dat jij wordt beloond voor jouw inzet!
 

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@vendiconcepts.nl of klik op de ‘solliciteer nu’ knop!

Solliciteren via de socials mag ook!