After sales – customer support medewerker

After sales – customer support medewerker

Ben jij klantgericht, denk jij in oplossingen en wil je graag successen boeken? Ervaring in een andere branche, maar wel commercieel ingesteld? Geen probleem, mooi zelfs! Wij kunnen ook van jou leren. Bij AutoVendi liggen mooie kansen, een goed salaris wat je snel kunt laten groeien, verrassende incentives en een fijn team. Dus check us out!

Wij investeren in jou!

Zie jij waar misverstanden ontstaan? Kun jij sturen op een win-win oplossing? Heb jij ervaring in after sales, klantenservice of een ander commercieel beroep? Heb jij zin om onderdeel te zijn van een gedreven jong team, wil jij werken vanuit een vaste locatie, waar we kennis delen en elkaar successen wensen? Dan is deze functie helemaal wat voor jou.

Over de functie

Jij kunt voor ons hét verschil maken. Jouw rol als aftersales is onmisbaar binnen ons autoverkoop team. Niet zeker of jouw profiel hierop aansluit? Geen probleem, het vak is te leren! Als after sales – customer support medewerker ga jij AutoVendi vertegenwoordigen. Je bent onderdeel van ons sales team, waarbij jij je bezig houdt met het managen van alle vragen, open eindjes en hick-ups die na de bemiddeling van een verkoop tussen particulier en autobedrijf kunnen ontstaan. Je hebt dus dagelijks contact met onze klanten (de consument) en autodealers via mail, chat en telefoon. Maar ook met je collega’s after sales en autoverkoop. Je voelt situaties goed aan, je tackelt dreigende misverstanden en doorziet het probleem achter een klacht. Je stelt de juiste vragen en snapt waar de schoen wringt. Je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie.  Jij, net als wij streven naar een win-win deal. Jij durft de discussie dus wel aan te gaan, maar weet deze ook tot een goed einde te leiden. Uiteraard werken we binnen AutoVendi samen, want samen weten we meer dan alleen. Dus weet jij het even niet, dan weet je collega het wel.

Wij zitten tegenover de IKEA. Je rooster wisselt in overleg met je collega’s, waarbij je werktijden liggen tussen 9:00 – 20:00 uur en af en toe een zaterdag. Parttime werken is bespreekbaar.

Over AutoVendi

Wij zijn een jonge organisatie die op de occassionmarkt hét verschil wil maken. We zijn ambitieus, durven te investeren en gaan moeilijkheden niet uit de weg. Op de occassionmarkt vinden dagelijks veel transacties plaats. Een omgeving waarin het voor de consument steeds lastiger wordt om betrouwbare kopers voor hun occasion te vinden en voor autodealers een enorme klus om hun vloot op peil te brengen en te houden. Op deze markt brengen wij vraag en aanbod samen, waarbij wij streven naar een win-win deal.

Werken bij AutoVendi

Bij ons krijg je veel ruimte en vrijheid om te zijn wie je bent. Jij bepaalt in grote mate hoe jij je werk ten uitvoer brengt. Uiteraard werken we met een vaste structuur, maar daarbinnen zetten we je graag in je kracht. Wij trainen onze mensen regelmatig, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen binnen de eigen functie en in aansluiting op hun ambities. Wij zijn er trots op dat we binnen deze branche streven naar transparantie en een eerlijke deal. Je gaat werken met meerdere systemen, zodat je snel een overzicht hebt van jouw activiteiten, de voortgang en je successen. Jouw collega’s zijn ook gebaat bij jouw succes en staan graag voor je klaar.

Over ons team

Je komt te werken in een gezellig en informeel team. We houden van een lolletje, maar laten ons niet afleiden van ons doel. Recht door zee, we denken met elkaar mee, kunnen op z’n tijd wat kritisch zijn, maar wensen elkaar zeker successen toe. Ook na het werk hebben we plezier zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel en op de diverse teamuitjes. 

Wat hebben we jou te bieden

 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast.
 • Salaris tussen €1.950,00 – €3.000,00 bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Bonusregeling: met als uitgangspunt dat het succes dat we samen behalen ook samen gevierd wordt, dus delen we!
 • Verzuimbonus: een jaar niet ziek wordt beloond met een leuke bonus.
 • Betrouwbaar pensioenfonds.
 • Leuke trainingen waar je ook echt iets van opsteekt.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden voor je carrière.
 • Regelmatig verrassende incentives.
 • Uiteraard krijg je vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Wat breng jij met je mee

 • Klantgericht, oplossingsgericht, proactief en prettig in de omgang.
 • Achtergrond als reisadviseur, commercieel medewerker, automonteur, verkoper (binnendienst), klantenservice of iets waar wij nog niet aan gedacht hebben!
 • Leergierig.
 • Integer.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Communicatief sterk.
 • Goede computervaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@vendiconcepts.nl of solliciteer via de solliciteer-knop op onze website.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.