Camper verkoper binnendienst (M/V)

Camper verkoper binnendienst (M/V)

Jij bent iemand die zich graag verdiept in producten. Je wilt weten waar je over praat en gebruikt dit graag om anderen te overtuigen. Die talenten wil je ook graag in je werk brengen. Dat kan bij ons! Omscholen? Dat kan ook!

Commercieel aangelegd en geïnteresseerd in campers? Of zou jij je hierin willen verdiepen? Bij AutoVendi liggen mooie kansen, een goed salaris wat je snel kunt laten groeien, verrassende incentives en een fijn team. Dus check us out!

Wij investeren in jou!

Camper verkoper binnendienst (M/V)

Besteed jij tijd en zorg aan je aankopen en zie jij jezelf al bekend met alle weetjes van campers? Durf je te onderhandelen, zie jij ook wanneer je een goede deal hebt bereikt en pak je dan door? Wij zoeken iemand met een grote gunfactor die met zorg zijn werk managet.

Bij ons word je onderdeel van een gedreven jong team dat werkt vanuit een vaste locatie, waar we kennis delen en elkaar successen wensen.

Over de functie

Let op! Deze functie is verrassend leuk, dus neem de tijd om je beeld te vormen. Een belletje met ons is ook altijd welkom.

Jij belt onze klanten op hun verzoek! Zij hebben namelijk hun camper bij ons aangemeld voor de verkoop. Als camperverkoper binnendienst ben jij de makelaar, jij brengt vraag en aanbod samen. Je bent de vertrouwenspersoon tussen de consument en inkoopbedrijven, waarbij het de bedoeling is dat consumenten met jouw hulp veilig een camper kunnen verkopen.

Op basis van de door de consument aangeleverde informatie over hun voertuig, pak jij deze aanvraag op. Jij gaat telefonisch met ze in gesprek om tot een realistische taxatie te komen. Hiervoor werk je met onze backoffice en ondersteunende systemen, waarbij we altijd werken met actuele informatie. Tijdens dit gesprek krijg je de onderste steen boven over de staat van de camper, je toetst de marktwaarde en weet de klant te overtuigen tot een realistische verkoopprijs. Je weet situaties goed in te schatten. Je snapt wanneer je de deal moet sluiten en wanneer je moet stoppen.

Jij, net als wij streven naar een win-win deal. Voor jouw klanten zoek jij de beste afnemer. Je bent bekend met onze dealers, zodat je weet welke camper je waar moet aanbieden om de verkooptransactie voor de klant te realiseren. Ook neem je initiatief om ons dealerbestand uit te breiden. Je benadert dealers die je toetst op betrouwbaarheid en hun toegevoegde waarde voor ons en onze klanten. Uiteraard werken we binnen AutoVendi samen, want samen weten we meer dan alleen. Dus weet jij het even niet, dan weet je collega het wel.

Je rooster wisselt in overleg met je collega’s, waarbij je werktijden liggen tussen 9:00 – 20:00 uur en af en toe een zaterdag. Parttime werken is bespreekbaar.

Over AutoVendi

Wij zijn een jonge organisatie die op de occassionmarkt hét verschil wil maken. We zijn ambitieus, durven te investeren en gaan moeilijkheden niet uit de weg. Op de occassionmarkt vinden dagelijks veel transacties plaats. Een omgeving waarin het voor de consument steeds lastiger wordt om betrouwbare kopers voor hun occasion te vinden en voor dealers een enorme klus om hun vloot op peil te brengen en te houden. Op deze markt brengen wij vraag en aanbod samen, waarbij wij streven naar een win-win deal. Wat inhoudt dat de consument met enkel één partij (wij, AutoVendi) te maken heeft en hij weet wat hij kan verwachten (zowel qua verkoopproces als verkoopprijs); onze dealers krijgen toegang tot voor hen interessante occasions, die reeds getaxeerd zijn, waardoor zij zich volledig kunnen richten op de doorverkoop. Dus een echte win-win!

Werken bij AutoVendi

Bij ons krijg je veel ruimte en vrijheid om te zijn wie je bent. Jij bepaalt in grote mate hoe je onze klanten overtuigt. Uiteraard werken we met een vaste structuur, maar daarbinnen zetten we je graag in je kracht. Geen scripts of valse beloftes. Wij trainen onze mensen regelmatig, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen binnen de eigen functie en in aansluiting op hun ambities. Wij zijn er trots op dat we binnen deze branche streven naar transparantie en een eerlijke deal. Je gaat werken met meerdere systemen, zodat je snel een overzicht hebt van jouw portfolio, de voortgang en je successen. Jouw collega’s zijn ook gebaat bij jouw succes en staan graag voor je klaar. Natuurlijk heerst er een gezonde vorm van competitie, maar daar hou je van (als het goed is). Zo houden we elkaar scherp en leren we van ieders kwaliteiten.

Na een inwerkperiode krijg je een portfolio die het beste bij je past en welke je samen met één of meerdere collega(‘s) bestiert. Als team werken we aan ambitieuze, maar haalbare targets, waar we samen de vruchten van plukken. Talentvolle en betrokken medewerkers krijgen bij ons de kans om door te groeien. Met onze ambitieuze plannen zullen er zich zeker kansen voordoen.

Over ons team

Je komt te werken in een gezellig en informeel team. Samen streven we naar succes. We zijn positief ingesteld, zien kansen en zijn proactief. We houden van een lolletje, maar laten ons niet afleiden van ons doel. Recht door zee, we denken met elkaar mee, kunnen op z’n tijd wat kritisch zijn, maar wensen elkaar zeker successen toe. Ook na het werk hebben we plezier zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel en op de diverse teamuitjes.

Wat hebben we jou te bieden

 • Salaris tussen €1.950 – €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Tekenbonus van €1.000 bruto (op basis van voorwaarden).
 • Winstdeling: het succes dat we samen behalen moeten we ook samen vieren, dus delen we!
 • Verzuimbonus: een jaar niet ziek wordt beloond met een leuke bonus voor.
 • Betrouwbaar pensioenfonds.
 • Leuke trainingen waar je ook echt iets van opsteekt.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden voor je carrière.
 • Regelmatig verrassende incentives.
 • Uiteraard krijg je vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Wat breng jij met je mee

 • Commercieel, proactief en prettig in de omgang.
 • Achtergrond als camperverkoper, automonteur, inkoper, verkoper (binnendienst), service adviseur of iets waar wij nog niet aan gedacht hebben!
 • Leergierig.
 • Integer.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Communicatief sterk.
 • Goede computervaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@vendiconcepts.nl of solliciteer via de solliciteer-knop op onze website.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.