Ben jij prettig gestoord, zeer overtuigend, een target hunter, liefhebber van auto’s, goed met mensen en wil jij werken bij een online platform in de autobranche? Stop dan met zoeken, want dit is jouw droombaan!

Door het enorme aanbod op ons platform zoeken wij iemand die ons jonge team komt ondersteunen als bemiddelaar tussen particulieren en bedrijven in auto’s. Jij wordt namelijk de vertrouwenspersoon tussen de verkoper en koper van een auto. Je adviseert zowel de verkoper als koper van een auto. Enige autokennis is in deze job wel van belang.

Als tussenpersoon krijg je dagelijks extreem veel informatie toegereikt van zowel particulieren als inkopers. Wij zoeken iemand die wat dat betreft een spons is en de verkregen informatie direct opslaat. Ben je vergeetachtig? Dan is deze job helaas niets voor jou.

AutoVendi.nl is sinds 2016 actief in de autobranche en is in datzelfde jaar al genomineerd voor website van het jaar. Als particulier kun je in Nederland en België een auto te koop zetten via één van onze websites en jij als medewerker helpt verkopers om een koper voor hun auto te vinden.

Als accountmanager ben jij van aanmelding tot en met de aflevering de persoon die het gehele verkoopproces ondersteunt. Je bent in staat om consumenten te adviseren over welke aspecten hun auto meer waard maakt of welke juist minder. Of waarom het bijvoorbeeld niet verstandig is om een auto in te ruilen.

Dit zijn je werkzaamheden:

 • Het onderhouden van contact met verkopers en inkopers van voertuigen in zowel Nederland als België.
 • Je taxeert voertuigen die zijn aangemeld met behulp van professionele software.
 • Je wordt accountmanager in een bepaald segment auto’s en bent verantwoordelijk voor een correcte opvolging van alle aanvragen en verkopen binnen jouw account.
 • Je adviseert particulieren in de beste aankoop/verkoopstrategie

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
 • Communicatief zeer sterk
 • Stressbestendig
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend
 • Enige technische kennis van auto’s is een pré
 • Je bent een teamspeler en proactief

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een toffe maar uitdagende baan
 • Een leuke werkplek met jonge mensen en een enthousiast team
 • Een basissalaris van minimaal € 1725,00 (o.b.v. 40 uur en 23 jaar)
 • Een zeer aantrekkelijk ongelimiteerd bonussysteem. Dit komt natuurlijk over je basissalaris heen
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling

Hoe verloopt jouw werkdag?

Uiteraard beginnen we ’s morgens om 8.45 uur met een lekkere bak bonenkoffie. Zo hebben we nog een kwartier de tijd om even met elkaar te ouwehoeren over koetjes en kalfjes.

Om 09.00 uur doen we gezamenlijk een dag start onder leiding van Tomas. Samen bespreken we de behaalde resultaten. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen, het gaat goed dus we gaan kijken of er nog verbeterpuntjes zijn.

Eenmaal op je werkplek bekijk je je account en deze staat helemaal vol met verse auto’s die verkocht mogen worden. Je benadert de verkoper om een taxatie te doen van het aangemelde voertuig. Vervolgens bepaal je samen een verkoopprijs op basis van je taxatie. Voor de lunch probeer je alle verse auto’s getaxeerd te hebben.

Rond half 1 gaan we lekker lunchen en op vrijdag bestellen we snacks. Onze huismoeder Jill zorgt er dan voor dat jij op tijd je lunch hebt.

Na de lunch ga je verder met de auto’s die ’s morgens getaxeerd hebt. Nu ga je namelijk dealers benaderen om te kijken of zij belang hebben bij het voertuig die jij getaxeerd hebt. Je krijgt een eigen account dus je hebt straks je eigen netwerk van betrouwbare dealers die graag auto’s van jou als vertrouwenspersoon afnemen.

Inmiddels is het een uur of drie en heb jij al een aantal auto’s verkocht. Lekker voor je bonus die bovenop je salaris komt.

Zes uur stoppen we er doorgaans mee maar het kan zijn dat jij nog een paar terugbel afspraken hebt dus die pak je nog even en verkoopt er nog een paar.

Oh, het eind van de week vieren we gezamenlijk in ons café. Iedereen heeft lekker verkocht en dat vieren we onder het genot van heerlijke versnaperingen waaronder alcoholische voor de liefhebbers onder ons.

Maandag begint het feestje weer van vooraf aan.

Leuk?

AutoVendi is 6 dagen per week geopend en voor particulieren bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Vaak wordt er tot 20.00 uur gewerkt dus het kan zijn dat je later begint en tot 20.00 uur ingepland wordt. Er wordt van jou verwacht dat je minimaal eens per maand beschikbaar bent om in het weekend te werken.

De klant staat bij ons altijd voorop aangezien zij het visitekaartje van ons bedrijf zijn. Het is dus van belang dat je altijd met de klant meedenkt in elk opzicht. Iedere situatie is per klant anders en we verwachten dan ook dat jij je goed kunt inleven.

Hebben wij jou enthousiast gemaakt met deze vacature? Stuur dan je CV en een leuke motivatie t.a.v. directie naar contact@autovendi.nl. We zijn benieuwd waarom jij bij ons zou passen. Je mag ook altijd even bellen als je vragen hebt en je kunt ons bereiken op 074-2020500. Zonder motivatie ontvang je geen reactie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €1.725,00 per maand exclusief bonussen