Junior Accountmanager

Ben jij net klaar met school en wil je je carrière gelijk goed beginnen of heb je nog geen ervaring maar wil je wel graag accountmanager worden? Kom dan werken bij AutoVendi.

Als Junior Accountmanager krijg je een eigen account waarin je actief gaat bouwen aan een eigen klantenbestand, die je ook gaat onderhouden.

Binnen onze afdeling sales leer je alles wat je moet weten over een sale binnenhalen en het managen van een account. Alle leads die je krijgt zijn Hot, dus geen koude acquisitie. Klanten melden zichzelf aan en wanneer er binnen jouw account een nieuwe aanvraag binnenkomt, is het aan jou om de klant binnen te houden.

Deze job is voor jou als:

  • Je sales een kunst vindt en meester wilt worden in dit vak.
  • Je blij wordt van klanten die “eerst met de vrouw moeten overleggen”. Dit zie jij als een kans.
  • Je houdt van ouwehoeren op vrijdag tijdens de borrel aan onze in-house bar.
  • Je The Wolf of Wall Street ook een vette film vindt.

Waarom werken bij ons?

Vanaf het eerste contactmoment ben jij het vaste aanspreekpunt van iemand die zijn auto wil verkopen. Je wordt een persoonlijk adviseur en gaat voor hem/haar bemiddelen met inkopers in jouw eigen account.

Wij leren je hoe je hierin te werk moet gaan. We leren je de branche kennen en hoe je ermee omgaat om succesvol te zijn. We investeren veel in je, en jij investeert in ons door je continu te verdiepen in onze branche.

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je communicatief zeer sterk onderlegd bent.
  • Dat je zeer enthousiast bent en een positieve vibe hebt.
  • Dat je zéér gemotiveerd bent om het vak te leren en bereid bent hierin te investeren.
  • Dat je een hekel hebt aan te laat komen.
  • Dat je begrijpt wat er van een accountmanager verwacht wordt.
  • Dat jouw glas altijd halfvol is.

Goed werk wordt goed beloond

Je krijg bij ons een basisloon waar je prima van kunt leven. Maar dat is niet wat we willen. We zoeken iemand die graag strijdt voor z’n bonus. Manage jij je account goed, dan betekent het dat je sales ook goed zijn en dat wordt zeer goed beloond met een ongelimiteerde bonus. Uiteindelijk bepaal je dus zelf wat je verdient.

Het is de bedoeling dat je binnen twee jaar doorgroeit.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Uiteraard beginnen we ’s morgens om 8.45 uur met een lekkere bak bonenkoffie. Zo hebben we nog een kwartier de tijd om even met elkaar te ouwehoeren over koetjes en kalfjes.

Eenmaal op je werkplek bekijk je je account en deze staat helemaal vol met verse auto’s (hot leads) die verkocht mogen worden. Je benadert de verkoper om een taxatie te doen van het aangemelde voertuig. Vervolgens bepaal je samen een verkoopprijs op basis van je taxatie. Voor de lunch probeer je alle verse auto’s getaxeerd te hebben.

Rond half 1 gaan we lekker lunchen en op vrijdag bestellen we snacks. Onze Chef Sfeerbeheer Joris zorgt er dan voor dat jij op tijd je lunch hebt.

Na de lunch ga je verder met de auto’s die ’s morgens getaxeerd hebt. Nu ga je namelijk dealers benaderen om te kijken of zij belang hebben bij het voertuig die jij getaxeerd hebt. Je krijgt een eigen account waar je zelf verantwoordelijk voor bent dus je hebt straks je eigen netwerk van betrouwbare dealers die graag auto’s van jou als vertrouwenspersoon afnemen.

Inmiddels is het een uur of drie en heb jij al een aantal auto’s verkocht. Lekker voor je bonus die bovenop je salaris komt.

Zes uur stoppen we er doorgaans mee maar het kan zijn dat jij nog een paar terugbel afspraken hebt dus die pak je nog even en verkoopt er nog een paar.

Oh, het eind van de week vieren we gezamenlijk in ons café. Iedereen heeft lekker verkocht en dat vieren we onder het genot van heerlijke versnaperingen waaronder alcoholische voor de liefhebbers onder ons.

Maandag begint het feestje weer van vooraf aan.

Leuk?

AutoVendi is 6 dagen per week geopend en voor particulieren bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Vaak wordt er tot 20.00 uur gewerkt dus het kan zijn dat je later begint en tot 20.00 uur ingepland wordt. Er wordt van jou verwacht dat je minimaal eens per maand beschikbaar bent om in het weekend te werken.

De klant staat bij ons altijd voorop aangezien zij het visitekaartje van ons bedrijf zijn. Het is dus van belang dat je altijd met de klant meedenkt in elk opzicht. Iedere situatie is per klant anders en we verwachten dan ook dat jij je goed kunt inleven.

Hebben wij jou enthousiast gemaakt met deze vacature? Stuur dan je CV en een leuke motivatie naar werken@autovendi.nl. We zijn benieuwd waarom jij bij ons zou passen. Je mag ook altijd even bellen als je vragen hebt en je kunt ons bereiken op 074-2020500. Zonder motivatie ontvang je geen reactie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

Leave a comment