Voor ons hardwerkende maar gezellige verkoopteam zijn wij op zoek naar een ervaren verkoper met mens- en resultaatgerichte eigenschappen. Een echte teamleider!

Als ervaren verkoper hoeven wij je natuurlijk alleen nog maar de basics te leren van onze branche, verder heb jij het natuurlijk instinct om de organisatie en jouw collega’s naar een nieuw niveau te tillen.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren verkoper die iedere verkoopkans benut. Jij ziet het verkopen als een spel en bent niet van plan om te verliezen. Daarnaast leer jij jouw collega’s de kneepjes van het vak.

Je bent in staat om vanaf een zogeheten helicopterview naar de resultaten te kijken. Je communiceert en zet acties uit met het bedrijfsbelang voorop en je weet hoe je je team hierin meeneemt Je benut elke kans die je ziet door:

  • Communicatief te kunnen levelen met je klanten van verschillende niveaus;
  • Het weekend te zien als het moment om extra alert te zijn op de omzetkansen;
  • Te weten dat accountmanagement niet enkel de verkoop is, maar ook de kwaliteit en afhandeling van de verkoop belangrijk is;
  • Liever dik te vroeg te zijn dan 5 minuten te laat, iedere minuut is namelijk een verkoop die aan je neus voorbij kan gaan!

Wie zijn wij?

AutoVendi.nl is een auto verkoopsite dat is ontwikkeld door particulieren, voor particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het telefonisch bemiddelen bij de verkoop van jong gebruikte auto’s tussen verkopers en kopers. In feite brengen onze accountmanager verkopers en kopers met elkaar in contact nadat er bemiddeld is over een prijs die voor beide partijen acceptabel is.

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop! Wanneer een klant niet tevreden bij ons weggaat hebben wij ons werk niet goed gedaan. Vandaar dat wij ook altijd hoog scoren bij review websites.

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende verkoopfunctie binnen AutoVendi waarin je je collega’s begeleidt en de verkoop naar een hoger niveau weet te tillen. Je start als Teamleider Sales i.o. en afhankelijk van je eigen ambities en prestaties bepaal jij je leertraject grotendeels zelf.

Verder bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2250,- en €3000,-
  • Een dikke bonusregeling die afhankelijk is van de teamprestaties
  • Reiskosten vergoeding;
  • De gezelligste vrijdagmiddag borrel (wanneer dit natuurlijk weer mag);
  • Vaak uit eten en uitdagende teamactiviteiten (Ook dit kan pas weer wanneer het mag).

Wil jij ons gezellige team komen versterken?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature? Stuur dan jouw CV en een uitgebreide motivatie waarom jij een geschikte aanvulling bent voor ons team naar ons op. Wij zijn benieuwd waarom jij bij ons past.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Hier wordt niet op gereageerd.

Leave a comment