Werken bij AutoVendi

Accountmanager binnendienst

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven onderhandelaar met uitstekende communicatieve vaardigheden. De ideale kandidaat waardeert het belang van klanttevredenheid en is in staat zowel zelfstandig als in een team effectief te functioneren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhandelen van deals en het opbouwen van sterke klantrelaties, waarbij je bijdraagt aan zowel het succes van ons bedrijf als de tevredenheid van onze klanten. Ben jij klaar voor deze uitdagende en belonende rol bij AutoVendi? Dan horen we graag van je!

Markt- en productkennis: Je hebt een grondige kennis van de diensten die wij aanbieden, de dynamiek van de automarkt, en de positionering ten opzichte van concurrenten. Je begrijpt de unieke behoeften van onze klanten en bent bereid om je expertise hierin te verdiepen.

Effectieve communicatie: Je bent vaardig in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Je hebt de capaciteit om potentiële klanten doeltreffend te benaderen en te beïnvloeden met jouw woorden.

Doelgerichtheid: Je hebt een sterke drive om doelstellingen te realiseren en te overtreffen, waarbij je steeds zoekt naar nieuwe mogelijkheden voor groei en succes.

Onderhandelingsbekwaamheid: Je bent bedreven in het voeren van onderhandelingen, waarbij je streeft naar oplossingen die voordelig zijn voor zowel de klant als ons bedrijf.

Relatiebeheer: Het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met klanten en dealers is een fundamenteel aspect van deze functie. Je zorgt voor tevredenheid en begrip van hun wensen en behoeften.

Empathisch vermogen: Je bent in staat om actief te luisteren en je in te leven in de situatie van de klant. Je toont begrip, respect en aandacht, wat bijdraagt aan positieve klantinteracties.

Autokennis (pré): Een basiskennis van auto’s, van motor tot interieur, is een pluspunt. Deze kennis is essentieel om geloofwaardig en zelfverzekerd te communiceren over onze producten, en je bent bereid om je hierin verder te ontwikkelen.

Empathisch vermogen: Je bent in staat om actief te luisteren en je in te leven in de situatie van de klant. Je toont begrip, respect en aandacht, wat bijdraagt aan positieve klantinteracties.

Proactieve houding: Je bent proactief in het identificeren en benutten van verkoopkansen en in het uitbreiden van ons netwerk met nieuwe dealers.

Klangerichtheid: Klanttevredenheid is jouw hoogste prioriteit. Je streeft ernaar om in alle aspecten van je werk een uitstekende service te bieden.

Zelfstandigheid: Je hebt het vermogen om zelfstandig te werken, je taken effectief te organiseren en prioriteiten te stellen in een snel veranderende omgeving.

Ethisch handelen: Je gedraagt je te allen tijde ethisch en integer, met het welzijn van zowel het bedrijf als de klant voorop.

In de rol van commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de bemiddeling in de online verkoop van auto’s en campers en neem je een diepe duik in de dynamische wereld van de automotive branche. Je primaire rol is het faciliteren van de verkoop door zowel met verkopers als kopers in contact te treden. Dit omvat telefonische communicatie, waarbij je je expertise en interpersoonlijke vaardigheden inzet om succesvolle transacties te bevorderen. Jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn essentieel voor het succesvol afronden van de transacties. Een belangrijk aspect van je werk is het identificeren van geschikte kopers voor verschillende automerken en modellen. Dit vereist een grondige marktkennis en het vermogen om effectief te matchen op basis van klantbehoeften en voertuigspecificaties. Daarnaast word je bekwaam in het taxeren van voertuigen, een vaardigheid die van cruciaal belang is bij het bepalen van realistische en marktconforme verkoopprijzen.

Naast de verkoopactiviteiten, ben je ook verantwoordelijk voor diverse backoffice werkzaamheden. Deze omvatten het bijhouden en updaten van onze systemen en administratieve processen, wat essentieel is voor de soepele afhandeling van de verkoop. Deze functie biedt een boeiende kans om je te verdiepen in de verkoop binnen de automotive sector en een sleutelrol te spelen in het succes van onze online verkoopactiviteiten.

Bij AutoVendi zijn we trots op onze reputatie als toonaangevende bemiddelaar in de autoverkoopmarkt in Nederland. Wij vormen een hecht team dat voelt als een echte familie. Onze bedrijfscultuur is informeel en gericht op persoonlijke ontwikkeling, waarbij we veel waarde hechten aan het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers. We streven ernaar een werkomgeving te bieden waarin iedereen zichzelf kan. We werken samen aan het succes van onze organisatie en vieren dit succes ook samen tijdens bedrijfsfeestjes en (vrijdagmiddag)borrels. We waarderen elke collega en zijn we toegewijd aan het ondersteunen van ieders professionele reis. Wij investeren graag in jou en jouw toekomst bij ons bedrijf. Ben je klaar voor jouw succesverhaal?

Contract: AutoVendi biedt flexibele contractmogelijkheden, variërend van tijdelijke contracten met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij respecteren de behoeften en voorkeuren van onze medewerkers, of je nu op zoek bent naar stabiliteit of flexibiliteit.

Salaris: Het salaris varieert van €2.320,00 tot €3.000,00 per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

Vakantiedagen: Om onze medewerkers de kans te geven om te ontspannen en op te laden, bieden wij 25 vakantiedagen per jaar.

Winstdelingsregeling: Wij geloven dat het succes van het bedrijf een gezamenlijke prestatie is. Daarom introduceren we een winstdelingsregeling om het succes samen te vieren.

Verzuimbonus: Gezondheid wordt bij AutoVendi hoog gewaardeerd. Medewerkers die een jaar lang gezond en fit blijven, komen in aanmerking voor een bonus.

Tekenbonus: Nieuwe medewerkers ontvangen een welkomstbonus van €1000,- om ze extra te verwelkomen binnen ons team.

Pensioenregeling: Wij zorgen voor de toekomst van onze medewerkers door toegang te bieden tot een solide pensioenfonds.

Professionele trainingen: Bij AutoVendi wordt voortdurend geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van educatieve (interne) trainingen.

Carrièremogelijkheden: Wij ondersteunen de professionele groei en ontwikkeling van onze medewerkers met diverse doorgroeimogelijkheden.

Incentiveprogramma’s: Om onze waardering en erkenning te tonen, bieden we regelmatig inspirerende incentives.

Vakantiegeld en reiskostenvergoeding: Onze medewerkers ontvangen vakantiegeld en een vergoeding voor reiskosten.

Dienstverband: Mogelijkheden voor een dienstverband omvatten zowel tijdelijke als vaste contracten, fulltime en parttime mogelijkheden.

Uren: 24-40 uur per week.

Bij AutoVendi streven we ernaar om werken niet alleen productief, maar ook aangenaam te maken, met een reeks van voordelen en voorzieningen die onze medewerkers belonen voor hun harde werk en toewijding. 

Hebben we jouw interesse gewekt?
Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@vendiconcepts.nl of klik op de ‘solliciteer nu’ knop!

Solliciteren via de socials mag ook!

Commercieel medewerker