Werken bij AutoVendi

Werken bij autovendi

Fun facts

Want wij zijn niet zomaar een werkgever!

Tekenbonus

Blijken wij dé perfecte match, dan verwelkomen we je met een tekenbonus van €1.000! Deze bonus wordt in twee delen uitgekeerd: de eerste €500 na 3 maanden en de resterende €500 na 6 maanden in dienst. Zo belonen we je niet alleen voor het kiezen voor ons, maar ook voor je toewijding en inzet in de eerste maanden van je carrière!

Winstdeling

Maandelijks werk je samen met je collega’s aan het succes van onze organisatie. Hard werken wordt natuurlijk beloond. Hoe meer winst er is opgebouwd door het team, hoe meer winst er op wordt gebouwd voor het team. 

Elke collega krijgt elk begin van de maand zijn of haar eigen doelstelling. Zijn je targets van de maand behaald, dan mag jij een persoonlijke prestatiebonus verwachten!

Vrijmibo

We zijn niet vies van een biertje of twee! 🍺 Vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk de week af in onze eigen bar, Club Vendi! We hebben een professionele draaitafel, met eigen DJ, die zorgt voor gezellige muziek. Sluit de week af met een potje tafeltennis en luid samen met je collega’s het weekend in.

Pensioen

Bij AutoVendi begin je direct met je pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wij regelen alles automatisch voor je, zodat je je kunt focussen op je werk en leven, terwijl wij zorgen voor je financiële vooruitzicht. Kortom, je pensioen is bij ons in goede handen, zodat jij zonder zorgen naar de toekomst kunt kijken.

Liefde gaat door de maag

Voor onze collega’s die een keer per week de avonddienst van 11:00 tot 20:00 uur draaien, stellen we gezonde maaltijden of een maaltijdbudget beschikbaar. Zo kan je zelf kiezen of je kiest voor een wat gezondere en voedzamere optie of juist voor een lekkere pizza. Elke vrijdag is bij ons vette hap-dag! We bestellen zelf bij de lokale snackbar ’t Heukske, waar onze eigen Vendiburger met trots op het menu staat. Zo kan je er zelf voor kiezen om de week smakelijk af te sluiten.