Werken bij AutoVendi

Dit moet je weten!

Tekenbonus!

Inderdaad, je leest het goed! Wanneer jij bij ons solliciteert en we blijken de juiste match te zijn, dan krijg jij van ons een tekenbonus van maar liefst € 1.000,00! Meer weten? Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures, dan leggen we je in een persoonlijk gesprek uit hoe jij deze bonus krijgt.

Winstdeling & persoonlijke bonus!

🤑🤑


Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan het succes van AutoVendi, en zo belonen we ook iedereen. Meer winst opgebouwd dóór het team = meer winst opgebouwd vóór het team.


Teamwork makes the dream work, maar dan letterlijk. Bij AutoVendi doen we het samen, en dát zie je meteen terug aan het einde van een goede maand!


Wij houden ervan om dit succes samen te vieren. Steek jij er met kop en schouders bovenuit? Dan mag jij een persoonlijke prestatiebonus verwachten aan het einde van de maand,
bovenop de teambonus!
Ka-ching!

Pensioen

Een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden is het pensioen. Misschien vind je dit niet het meest interessantst om je in te verdiepen of denk je hier gewoon nog niet zo veel over na.. Wat heel logisch is natuurlijk. Daarom doen wij dat wel voor je! Wanneer je begint met werken bij AutoVendi, begin je gelijk met sparen voor je pensioenfonds. Goed geregeld!

Vrijmibo!

Op vrijdagmiddag vinden er bij ons de welbekende AutoVendi vrijmibo’s plaats, in onze eigen club Vendi! We maken er bij onze eigen bar een groot feestje van. Met een draaitafel met muziek, coole lasers en lampen, de lekkerste drankjes, een potje poolen en wedstrijdje tafelvoetbal. Wat wil een mens nog meer? Samen luiden we het weekend extra goed in! 🍻