Werken bij AutoVendi

Over ons

AutoVendi is een autoverkoopsite waar particulieren een auto aan een autobedrijf kunnen verkopen. Wij proberen als tussenpersoon een transparante en veilige deal te realiseren voor alle partijen.

Doordat particulieren weinig know-how hebben over prijzen, en daardoor vaak een on-realistische vraagprijs hebben, en daarbovenop autobedrijven die graag een auto zo goedkoop mogelijk willen inkopen ontstaat er een gat tussen vraag en aanbod. Aan ons om dat gat op een zo eerlijk en fijn mogelijke manier te dichten en tot een deal te komen die voor beide partijen interessant is. 

AutoVendi: Hét vertrouwde adres om eerlijk, prettig en veilig je auto te verkopen!

Onze missie is dan ook om het auto verkopen voor particulieren eerlijker, prettiger en veiliger te maken. Wij zijn de Coolblue van de auto verkoopsites in Nederland. Een goede klantervaring boven alles! 

Bij AutoVendi.nl hebben we door onze enorme groei bijna iedere maand wel een vacature beschikbaar. Daardoor hebben we ook met regelmaat andere functies beschikbaar en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. 

Wij zoeken mensen die graag met ons mee willen groeien, jong van geest en lichtelijk prettig gestoord zijn en de werklust van een paard hebben!