Werken bij AutoVendi

Werken bij autovendi

Sales medewerker

Wij zoeken enthousiaste en gedreven onderhandelaar, een meester in communicatie én overtuiging. Iemand die het belang van klanttevredenheid begrijpt en hiernaar handelt en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. 

Saleskennis: Je hebt een diepgaand begrip van de dienst die we aanbieden. Je kent de markt, de concurrentie en de behoeften van de klant als geen ander. (Of bent bereid dit te leren)

Autokennis (pré): Je hebt een basisbegrip van auto’s of je bent vastbesloten dit snel te leren. Van de motor tot het interieur, je weet waar je het over moet hebben. 

Communicatievaardigheden: Je kunt duidelijk en overtuigend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet hoe je potentiële klanten moet benaderen en overtuigen.

Relatiebeheer: Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met onze klanten en dealers, je begrijpt hun behoeften en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met onze diensten.

Resultaatgerichtheid: Je bent gedreven om doelen te bereiken en overschrijden. Je bent niet bang voor uitdagingen en je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen om te groeien.

Onderhandelingsvaardigheden: In de verkoop zijn onderhandelingen cruciaal. Je weet hoe je moet onderhandelen om win-win situaties te creëren, waarbij zowel de klant als ons bedrijf tevreden is.

Empathisch Luisteren: Je hebt het vermogen om je in te leven in de gevoelens, gedachten en behoeften van de klant. Je toont interesse, hebt respect en begrip voor de klant. Jij bent de luisterende vriend die hun dag beter kan maken.

Proactieve Houding: Je wacht niet af, maar neemt het initiatief. Je bent actief in het zoeken naar kansen om nieuwe verkopen te stimuleren en het vinden van nieuwe dealers.

Klantgerichtheid: Klanttevredenheid staat voorop in alles wat je doet. Je streeft altijd naar uitstekende service en een tevreden glimlach.

Zelfmanagement: Je kunt zelfstandig werken, je tijd beheren en prioriteiten stellen. Je bent proactief en kunt snel handelen in een dynamische verkoopomgeving.

Integriteit: In elke interactie handel je met eerlijkheid en ethiek, met het belang van het bedrijf en de klant voorop.

Als toekomstige collega bij AutoVendi, verwachten we niet alleen dat je deze vaardigheden beheerst, maar dat je ze dagelijks in de praktijk brengt. Je bent een superheld in het handhaven van onze reputatie voor eerlijke en transparante transacties, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons team!

Je gaat bemiddelen bij de online verkoop van auto’s en campers. Dit betekent dat je je helemaal gaat verdiepen in het salesspel binnen de automotive branche. Je gaat telefonisch contact hebben met zowel de verkopende als de kopende partij. Je leert hoe je passende kopers vindt voor automerken en uitvoeringen en je wordt een kei in taxeren. Naast sales, komen er nog een paar backoffice werkzaamheden bij kijken voor de administratie in ons systeem. Piece of cake.

Wij zijn AutoVendi, de place to be als het gaat om het bemiddelen in de verkoop van auto’s in Nederland. We zijn een hechte club die voelt als een echte familie. Bij AutoVendi creëren we een informele werksfeer waarin je jezelf kunt zijn. We willen dat je met plezier naar je werk komt en dat je de mogelijkheid hebt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Samen zorgen we voor het succes van de organisatie, en die successen worden samen gevierd. Denk hierbij aan feestjes met een live DJ en de leukste vrijmibo’s! We hechten heel veel waarde aan al onze medewerkers en we streven ernaar om van iedereen binnen onze organisatie een succes te maken. Wij zijn klaar om te investeren in jou.

Dit krijg je van ons:

Contractmogelijkheden: Of je nu op zoek bent naar stabiliteit of avontuur, we bieden contracten voor bepaalde tijd met uitzicht op vast. Jij kiest!

Competitief Salaris: We waarderen jouw inzet. Daarom bieden we een salaris dat niet alleen eerlijk is, maar ook competitief.

25 Vakantiedagen: Iedereen heeft tijd nodig om te ontspannen en op te laden. Daarom krijg je 25 welverdiende vakantiedagen.

Winstdeling: Jouw succes is ons succes, en dat moeten we samen vieren. Daarom delen we de winst!

Ongelimiteerde bonusregeling: Je leest het goed, je bonus is ongelimiteerd.

Verzuimbonus: Gezondheid is rijkdom. Blijf een jaar fit en gezond, en je wordt beloond met een leuke bonus.

Tekenbonus: Als extra motivatie ontvang je een tekenbonus van €1000,-! 

Betrouwbaar Pensioenfonds: We denken aan jouw toekomst. Daarom bieden we toegang tot een betrouwbaar pensioenfonds.

Leuke en Leerzame Trainingen: Bij ons is leren nooit saai. Volg leuke trainingen waar je echt iets van opsteekt.

Doorgroeimogelijkheden: We moedigen groei en ontwikkeling aan. Ontdek voldoende mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Verrassende Incentives: We houden van verrassingen. Reken regelmatig op inspirerende incentives!

Vakantiegeld en Reiskostenvergoeding: Uiteraard krijg je vakantiegeld en een reiskostenvergoeding om het leven een beetje aangenamer te maken.

Soort Dienstverband: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Fulltime, Parttime

Parttime Uren: 24-40 per week

Salaris: €2.320,00 – €4.500,00 per maand (op basis van 40 uur)


Bij AutoVendi maken we werk leuk, en we zorgen ervoor dat jij wordt beloond voor jouw inzet!
 

Ready to play our salesgame? 🎲
Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@vendiconcepts.nl of klik op de ‘solliciteer nu’ knop!

Solliciteren via de socials mag ook!

Neem contact op met Ani. 
Heb je vragen, suggesties of twijfels? Laat het ons weten!